Hestra Samhällsförening - Logga - Hestra.nu
English

The Beatles i Åparken Hestra

2018-05-16

Nja, kanske inte riktigt men onsdagen den 23 maj kommer gruppen The Bertils på besök till Åparken.

 The Beatles i Åparken Hestra

Det är nämligen då som årets onsdagar i Åparken slår upp sinaportar för säsongen. 

The Bertils, som kommer från Göteborg har inriktat sig på 60-tals musik och då framförallt låtar med The Beatles. Men de kommer även att spela låtar som publiken kommer att känna igen från det populära radioprogrammet Kvällstoppen.

Att gruppen kommer från Göteborg är delvis sant, en av medlemmarna, trummisen Olle Strååt kommer från Hestra. Övriga bandmedlemmar är; Kent Aderborn- kompgitarr, Douglas Georgsson- sologitarr, Jimmy Rudolfsson- bas.

Men gruppen har inte bara spelat i Sverige utan man har även i ett flertal år spelat på det stora musikeventet ”Beatle Week” i Liverpool. Självklart har man då uppträtt på The Cavern, The Beatles ”heliga mark”.

Man har även varit på en 10 dagars turné i Japan och spelade då i storstäder som, Tokyo, Kobe, Osaka och Kyoto.

Efter det kommer vi onsdagen den 6 juni, Nationaldagen att anordna ett familjeevent i Åparken. Mer info om detta kommer senare, men vi kan redan nu lova spännande överraskningar.

Onsdagen den 15 augusti avslutar vi som vanligt med det populära Musikquizet.Utöver detta kommer GF Spänsta att anordna ”Gympa I Åparken” som var en stor succé förra året.

Den 13 och 20 juni är det dags att sätta på sig trikåerna.

Vid pennan Jerry Andersson

Bilden visar:

Bakre raden från vänster:
Kent Aderborn, Jimmy Rudolfsson
Främre från vänster: Douglas Georgsson, Olle Strååt