Hestra Samhällsförening - Logga - Hestra.nu
English

En skön kväll i Åparken!

2017-06-06

Ett säkert sommartecken är när onsdagskvällarna i Åparken, Hestra slår upp sina portar för säsongen. Onsdagskvällar som så ofta går i musiken tecken.

En skön kväll i Åparken!

Denna onsdag var inget undantag. Men istället för att som vanligt bjuda på ett framträdande fick den ganska månghövdade publiken höra två grupper.

Först ut på scen var duon Camilla och Göran Björk från grannsamhället Grimsås. Göran på keyboard lade snygga bakgrunder till den skönsjungande Camilla. Med sin breda repertoar, med låtar av både Elvis, Sven-Ingvars och Lisa Nilsson fängslade de hela publiken. Vi fick även höra några tvättäkta dansbandslåtar där man såg hur det ryckte i de danslystna i publiken.

Som vanligt fick varje person i publiken en gratislott när man kom till Åparken. Dragning gjordes i pausen med priser från Ryfors Trädgårdscafé.

Efter paus äntrade en mycket spännande grupp scenen nämligen 2 å halv finne. Gruppen består av Rebecca på piano, Marko på trummor och Mikael på bas. Imponerande var att huvuddelen av de låtar de framförde var egenskriven musik. Trots att man bara spelat två år tillsammans var man mycket samspelta med en imponerande bra sång av Rebecca.

Åparkskvällarna, som är ett samprojekt mellan Hestra Samhällsförening och Hestra Näringslivsförening gör så att vi kan visa upp lite kultur även i Hestra.

Jerry Andersson, som för kvällen var konferencier tackade medverkande band och publik för en härlig musikkväll.

Åparksgruppen är: Åsa S Martinsson, Linda Mann, Therese Enander, Mariana Rosendahl, Olle Strååt, Dan Feiff, Peter Åsljung och Jerry Andersson.

//Jerry Andersson