Hestra Samhällsförening - Logga - Hestra.nu
English

Åparken i Hestra 2017

2017-05-29

Så var det dags att köra igång Åparken 2017. Som vanligt går onsdagarna i musikens tecken men även lite fysiska aktiviteter har i år kommit in på programmet.

Vi startar onsdagen den 31 maj med två grupper.

CAMILLA OCH GÖRAN, som kommer från västgötska Grimsås.

De kommer att ge oss ett smakprov på allt från Elvis till Adele. Göran, som tidigare var en duktig gitarrist fick för några år sedan byta instrument till keyboard efter det att han råkat ut för en svår MC-olycka.

Camilla, har med sitt breda sångkunnande uppträtt i både kyrkor och sjungit i rockband.

2 Å HALV FINNE, en grupp som startade för ca två år sedan och spelar både egenkomponerad musik och covers. Gruppen består av Rebecca Hietala- klaviatur, Marko Kemppainen- trummor och Mikael Pettersson- bas. Gruppen har spelat på olika tillställningar runt om i trakten men även hunnit med att tävla i Stockholm där man gick till final.

SOMMARGYMPA I ÅPARKEN

I år satsar vi, utöver musiken även på lite fysiska aktiviteter. Onsdagen den 14 och 28 juni blir det gympa med instruktörer från GF Spänst. Även under sensommaren blir det möjligheter att trimma sin kropp. Vi återkommer med datum.

 

ONSDAG i ÅPARKEN den 16 augusti

Då var det dags för ”Favorit i repris”, nämligen Musikquizen. Frågesportsledaren är Jerry Andersson som får hjälp av Dan Feiff med band som hjälper till att sätta musik till frågorna. Vi kan även förvänta oss några artistiska överraskningar på scenen.

 

Jerry Andersson