Hestra Samhällsförening - Logga - Hestra.nu
English

Musikquiz i Åparken

2016-08-19

Onsdagen den 24 augusti avslutar vi onsdagarna i Åparken med en Musikquiz. Jerry Andersson leder kvällen och gruppen Lets Dan´s spelar till.

Musikquiz i Åparken

Liksom förra året är det Jerry Andersson som satt samman frågorna och kommer att leda frågesporten. Men han kommer att få fin hjälp av den duktiga gruppen Lets Dan’s för att musikaliskt illustrera frågorna.

Gruppen leds av Dan Feiff på sång och gitarr, övriga medlemmar i gruppen är Peter Åsljung- bas, Torbjörn Lundin- trummor, Nicklas Skogsberg- keyboard.
Men om inte detta skulle räcka så har vi även några fina gästartister i form av Noel Feiff och Evelina Abrahamsson som kommer att hjälpa till att på sång framföra några av frågorna. Eventuellt kommer vi även att få någon annan överraskning.
Detta är en kväll som förra året drog mycket folk vilket vi naturligtvis hoppas blir fallet även i år.
Utöver frågesporten blir det självklart även dragning på gratislotten, både vad gäller kvällens som på tidigare onsdagar.
Vi har i år haft lite otur med våra onsdagar med tanke på att vi ännu inte fått vara i Åparken. Nu håller vi tummarna att den avslutande onsdagen blir en riktigt skön och solig kväll.
Glöm inte att ta med en penna!
Observera att vi sista onsdagen börjar redan kl. 18:30.


Jerry Andersson