Hestra Samhällsförening - Logga - Hestra.nu
English

En klurig avslutning i Åparken

I strålande solsken och med rekordpublik kunde onsdagskvällarna i Åparken, Hestra inte avslutats på ett bättre sätt.
Liksom förra året var det en Musikquiz som stod på programmet. Det är något speciellt med frågesporter och då i synnerhet när det handlar om musik. Frågesporten hade satts samman av Jerry Andersson som för övrigt även ledde tävlingen. Till sin hjälp att, musikaliskt illustrera frågorna hade han det mycket duktiga bandet Lets Dan’s under ledning av Dan Feiff, sång och gitarr. Övriga bandmedlemmar var Torbjörn Lundin-trummor, Niklas Skogsberg, klaviatur och Peter Åsljung- bas.

Publiken fick även stifta bekantskap med två duktiga ungdomar som framförde var sin låt vilka ingick i musikfrågesporten. Först var det sextonåriga Evelina Abrahamsson som på ett jättefint sätt framförde Heaven med Bryan Adams. Sedan var det dags för blott sexårige Noel Feiff att till publikens stora förtjusning framföra Eurovisionssången med Frans, If I were sorry. I Quizet ingick låtar från bland andra Ledin, Orup, U2 och även gamla The Monkees.
De avslutande låtarna i musikquizet var ”Margareta” och ”Sånt är livet” vilket gjorde att publiken fick möjligheten att sjunga med i de välkända sångerna.
Frågesporten vanns av Christine Feiff som prickade in samtliga tolv frågor. Som god tvåa kom Catarina Nilsson och trea blev Ann-Katrin Josefsson. Samtliga hade alla rätt så det var lotten som fick avgöra placeringen.

I pausen drogs vinnarna i gratislotten som vanns av Inger Pettersson.
Publiken fick även avslutningsvis möjligheten att med en applåd tacka Åparkskommittén för deras arbeta att anordna dessa trevliga onsdagskvällar i Åparken.


Jerry Andersson

Bilaga: Frågesport svar

Klicka på bilden för större visning.  Evelina och Noel
Noel - If I were sorry.
Noel och Dan
Noel sjunger.
Publik Musikquiz.
Publiken funderar.