Hestra Samhällsförening - Logga - Hestra.nu
English
 

Klurig säsongsavslutning för Åparkskvällarna i Hestra

2015-08-27

Efter några trevlig onsdagskvällar under sommaren, med en rad fina musikframträdanden var det så dags att stänga Åparkskvällarna för säsongen. Detta gjordes i onsdags med en uppskattad Musikfrågesport.

Trots att det under dagen såg lite hotfullt ut på himmelen så kom det ändå en hel del publik som ville vara med och tävla. Krysset hade satts samman av Jerry Andersson som även ledde själva frågesporten. Till sin hjälp att framföra musikinslagen hade han den duktiga Hestragruppen Lets Dans under ledning av Dan Feiff. Denna kväll var även gruppen förstärkt med fiolvirtuosen Karin Sjöberg som publiken kände igen från Folkmusikgruppen ”Vittra” som tidigare uppträtt i Åparken.

Det var en blandad kompott av låtar som publiken fick gissa på, allt från mycket moderna tongångar med Ed Sheeran till Lasse Berghagen. Den som lyckade bäst med att pricka in rätt svar var Görgen Manfredsson från Hestra.
Under samtliga Åparkskvällar har det delats ut en gratislott till publiken där man varje gång haft en efterföljande dragning. Lotten har man sedan sparat för att sista gången vara med om en större utlottning där priset denna gång var en frukostbuffé för två personer på Hestravikens Värdshus. Detta pris vanns av Marianne Karlsson från Hestra.

Detta var som sagt sista Åparksonsdagen för säsongen, men på publikens avslutningsapplåd förstod man att man gärna ser att dessa kommer tillbaka nästa år.
//Jerry Andersson

Bilden visar från vänster till höger:

Nicklas Skogsberg, Jerry Anderson, Karin Sjöberg, Torbjörn Lundin, Dan Feiff, Peter Åsljung

Lets Dans + Co