Hestra Samhällsförening - Logga - Hestra.nu
English

Klurig avslutning på Åparkenkvällarna.


Börjar: 2017-08-20 12:00
Slutar: 2017-11-30 14:00

En härligt solig kväll avslutade årets onsdagar i Åparken, Hestra.
Det har nu blivit tradition att avsluta dessa kvällar med en musikfrågasport. Som vanligt leddes frågesporten av Jerry Andersson som även satt samman frågorna. Till sin musikaliska hjälp hade han liksom tidigare år den duktiga gruppen Lets Dan’s som består av Dan Feiff- sång och gitarr, Mattias Henningsson- bas, Torbjörn Lundin- trummor och Nicklas Skogsberg- keyboard. Det var en stor variation på låtarna som framfördes, allt från Evert Taube till Rolling Stones.
Den månghövdade publiken fick även höra två härliga ungdomar som visade att den musikaliska tillväxten är tryggad i Hestra. Först ut av ungdomarna var Ebba Lundin som framförde den stämningsfulla låten ”Himlen är oskyldigt blå” av Ted Gärdestad. Strax efter var det dags för Noel Feiff att framföra ”I can’t go on”, Som vi känner igen som Melodifestivallåten med Robin Bengtsson.
Frågesporten vanns av Cornelia Johansson, som god två kom Malin Quiding och trea blev Anette Lundin Rohdin. Samtliga pristagare hade alla rätt så det blev lotten som fick avgöra.
I pausen var det dragning av gratislotterna, där förstapriset gick till Brith Bolin.
Publiken tackade avslutningsvis Åparkengruppen med en varm applåd, för att de arrangerar dessa trevliga onsdagskvällar.

Jerry Andersson


 På bilden ses Nicklas Skogsberg, Ebba Lundin, Mattias Henningsson, Dan Feiff, Torbjörn Lundin

 

 På bilden ses Ebba Lundin

 

 Här framförs I can´t go on av Noel Feiff